Over Kitty

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Productie
  • Staff
"Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is onze kracht"

-Kitty van Vloten Martin

 

Kitty van Vloten Martin

Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is mijn kracht. Optimalisatie en teamwork staan voor mij centraal. Vanuit een gedegen analyse, zoek ik verbeteringen, van quick-wins tot het kraken van de hardere noten. Voor de klant betekent dat bijvoorbeeld lager risico, vereenvoudigd P2P proces, zekerheid van toelevering, en uiteraard financieel voordeel.

Mijn passie voor bergsport bracht mij naar Schotland. Na 14 jaar en meer dan 150 toppen werd het tijd voor een terugkeer naar Nederland.

Gedurende 25 jaar heb ik in verschillende sectoren de pet van inkoop opgehad. Eerst in de fast-moving consumer goods (FMCG), daarna de maakindustrie, financiële dienstverlening, olie & gas en in de publieke sector. Zakelijke top-ervaringen heb ik opgedaan bij zowel MKB bedrijven als multinationals en een gemeente – door deze brede achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de organisatie van de klant en kunnen we snel schakelen.

Cases van Kitty

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Dit herkennen veel bedrijven: een brief of mail van een leverancier met de aankondiging van een prijsstijging. Ging het in het verleden om een paar procent, gaat het nu vaak om aanzienlijke bedragen. Maar zijn al die indexeringen wel realistisch? Want wie niet tijdig acteert indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer