Over Procurement Services

Procurement Services is opgericht in 2005 door Martijn Heijmans en André Seltenrijch. Zij zagen dat veel bedrijven keer op keer het wiel opnieuw uitvinden als het gaat om Non Product Related (NPR) inkoop. Door hun kennis en ervaring als inkoopprofessionals aan te bieden, ontdekten ze dat dit voor veel bedrijven aantrekkelijk is. En met die ‘ontdekking’ was een inkoopadviesbureau geboren…

 

Vandaag is Procurement Services een bloeiende club met ervaren inkoopprofessionals op 3 locaties in Nederland. In al die jaren is er zorgvuldig gewerkt aan de professionalisering van de dienstverlening en de opbouw van het team. Maar voor de Procurement Services collega’s moet werk vooral ook inspireren en plezier geven. Dat merk je al als je een voet over de drempel zet op de fraaie locatie ‘The Valley’ in Houten. Dit vak vraagt om integere, hoogopgeleide professionals. Professionals aan wie je een inkooptraject kan overlaten.

 

Maar er mag ook gelachen worden!

 

Niet iedereen past in dat beeld. Wie bij Procurement Services werkt heeft empathisch vermogen, kan goed luisteren, is in staat te laveren tussen verschillende belangen en heeft altijd het klant resultaat voor ogen. Voor dit vak moet je dus ook wel een beetje uit het juiste hout gesneden zijn.

 

Grip en controle op de NPR kosten

 

Inkopen is geen kick & rush, maar een doordachte aanpak waar je inzicht, structuur en marktkennis voor nodig hebt. Besparingen zijn daarvan een afgeleide. Om dat waar te maken heb je de juiste mensen met de juiste instelling nodig. En dat vertaalt zich in hoe we in het leven staan. We gaan uit van het principe dat onze verdiensten afhankelijk zijn van de omvang van de besparingen die we voor u realiseren. Bovendien kan die besparing nooit en te nimmer ten koste gaan van de kwaliteit. Zo heeft u dus alleen te winnen; meer kwaliteit tegen lagere kosten.