Over Jeroen

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Facilitair
“Het projectmatige, de nuchtere organisatie, de informele sfeer, pragmatisch, zijn wel echt de ingrediënten waar ik blij van word”.

-Jeroen Ribberink

Jeroen Ribberink

Als nuchtere gedreven Drent ben ik voor de klant altijd op zoek naar best value oplossingen.  Een goede samenwerking is voor mij daarbij de sleutel.

Door de juiste kennis binnen het inkoopteam te combineren met een goede analyse op de huidige situatie, komen wij samen tot mooie resultaten. Meestal met verbeterde kwaliteit, vermindering van risico’s, hogere efficiency en uiteraard een financiële besparing.

Mijn ervaring met NPR/secundaire Inkoop heb ik voornamelijk opgedaan bij de internationale investeringsmaatschappij CRH plc., waar ik ruim 7 jaar werkzaam ben geweest.

Cases van Jeroen

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Dit herkennen veel bedrijven: een brief of mail van een leverancier met de aankondiging van een prijsstijging. Ging het in het verleden om een paar procent, gaat het nu vaak om aanzienlijke bedragen. Maar zijn al die indexeringen wel realistisch? Want wie niet tijdig acteert indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer