Over Ruud

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Staff
  • Facilitair
  • Marketing
  • Productie
"De band die je opbouwt met je opdrachtgever in combinatie met de inhoudelijke uitdagingen maakt het inkoopvak mooi."

-Ruud van Bree

Ruud van Bree

Vanuit inkoop ben ik de schakel tussen de klant en de leveranciers. Het zorgdragen voor een goede aansluiting van de behoeften van mijn klant aan de juiste en best passende leverancier is een hele mooie uitdaging. Bij Procurement Services is dat de dagelijkse gang van zaken. En dat bij zeer diverse klanten in uiteenlopende branches.

Adviseren en meedenken, over de gehele keten en voor de lange termijn, resulterend in het optimale resultaat voor mijn klant. Daar doe ik het voor. Mijn ruim 25 jaar ervaring in inkoop en logistiek en een passie voor het inkoopvak, zet ik daar graag bij in.

Mijn expertises liggen met name op het vlak van HR, Facilities, Marketing en Productie-ondersteunend.

 

Cases van Ruud

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Dit herkennen veel bedrijven: een brief of mail van een leverancier met de aankondiging van een prijsstijging. Ging het in het verleden om een paar procent, gaat het nu vaak om aanzienlijke bedragen. Maar zijn al die indexeringen wel realistisch? Want wie niet tijdig acteert indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer