Over Shirley

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Office management
"Ik houd van aanpakken en het nakomen van wat ik beloof. Afspraak is afspraak!"

-Shirley Reiff

 

Shirley Reiff

Ik heb binnen Procurement services een ondersteunende rol en dat past prima bij mij want ik werk graag in dienst van anderen. Ik ondersteun het team van projectmanagers in de volle breedte met spendanalyses, contractbeheer en CRM. Daarnaast heb ik ook alle facilitaire zaken in mijn portfeuille, voor zowel Procurement Services als een aantal zusterbedrijven op het kantoor “The Valley”in Houten.

Ik ben begonnen in de sales van de toenmalige franchisegever van de Hubo, Praxis en Formido en stapte later over naar het interne reclamebureau. Ook daarna had ik banen waarbij ‘regelen en doen’ de kernwaarden zijn. Ik houd van aanpakken en het nakomen van wat ik beloof. Afspraak is afspraak! Bij mij het werk goed verzorgd zijn en moeten de details kloppen.

Cases van Shirley

"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer
"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer