Over Bjorn

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Productie
  • Facilitair
"Ik help organisaties graag hun inkoop(afdeling) naar een hoger niveau te tillen en te professionaliseren, inkoopprocessen (P2P) te verbeteren en inkoopprojecten in multidisciplinaire teams uit te voeren."

-Bjorn Leenders

Bjorn Leenders

Het mooiste aan het inkoop vak vind ik wanneer de klant tevreden is met het behaalde eindresultaat. Of dit nou kwalitatief betere producten of diensten zijn, een kostenbesparing is, contractmanagement of een efficiency slag op welk gebied dan ook, dát is waar ik – na 20 jaar inkoopervaring binnen diverse bedrijven en branches – nog altijd enthousiast van word!

Ik help organisaties graag hun inkoop(afdeling) naar een hoger niveau te tillen en te professionaliseren, inkoopprocessen (P2P) te verbeteren en inkoopprojecten in multidisciplinaire teams uit te voeren.

Cases van Bjorn

"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Afgelopen jaar hebben we grote indexeringen gezien. Veel markten hebben de piek bereikt en prijzen dalen. Kunnen we niet zaken terugdraaien? Of het anders inrichten?

Read more - testimonials Lees meer
"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer