Dana Verboom

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Facilities
  • Staff
  • Marketing
  • ICT
"Je komt echt in een warm nest. Het is een heel hechte groep. Iedereen helpt elkaar en iedereen voelt zich vrij om zijn of haar mening te geven. Eigenlijk zijn we een groot zelfsturend team waarbij het niet alleen belangrijk is wat je brengt in je werk, maar vooral ook wat je brengt als mens.”

-Dana Verboom

 

Dana Verboom

Oplossingen zoeken voor problemen, meedenken in optimalisaties en hiermee samen tot een beter resultaat komen dan voordat we gestart zijn. Dat is mijn passie! Na ruim 12 jaar in het inkoop vak bij gevarieerde organisatie van Hotellerie, naar zakelijke dienstverlening, terug naar zorginstellingen en weer verder de industrie in, geeft het werk nog steeds dezelfde drive tot samenwerking met en kwaliteit geven aan mijn klanten. De focus op niet alleen prijs, maar proces, efficiëntie en kwaliteit zorgt voor een langdurige oplossing waar u als klant nog jaren mee vooruit kan. Ik heb een achtergrond in facilitymanagement en heb hiermee een breed spectrum aan inkooponderwerpen mogen inkopen en beheren van operationeel tot strategisch. Op NPR gebied zijn er weinig onderwerpen waarmee u niet geholpen kan worden. Dat is het mooie aan dit vakgebied. Het brengt je overal en met iedereen in contact. Al deze ervaring gecombineerd met uw wensen, zal zeker leiden tot mooie successen!

Case van Dana

"De waarde van schoonmaak is gestegen, ook door factoren als duurzame bedrijfsvoering."

De VSR is in de schoonmaakbranche een vaste waarde. Een prima vertrekpunt, al is de praktijk troebeler dan de papieren werkelijkheid; er is meer dan VSR en prijs. Maar waar moet je dan wel op letten en hoe koop je het beste in? Hoe werk je samen en hoe bewaak je de kwaliteit?

Read more - testimonials Lees meer