Hans Hofkes

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Facilitair
  • .
“De plaats van procurement in de organisatie is belangrijk als je écht impact wil maken.”

-Hans Hofkes

Hans Hofkes

Inkopen, dat doe je altijd samen met mensen, daar vind ik mijn drive.

Vanuit mijn facilitaire achtergrond, doe ik dit altijd servicegericht en met het oog voor detail. De vertaalslag leggen tussen de organisatie behoefte en mogelijkheden bij de leverancier(s) is van belang voor de juiste match voor de interne gebruiker. Dit doe ik vanuit mijn inkoop DNA waarbij de focus altijd is gericht op kwaliteit, risico en natuurlijk prijs.

Na 15 jaar inkoop ervaring in zowel de privaat als publieke sector weet ik bij organisatie de cost drivers te vinden. Wil weten waar het over gaat, hoe de behoefte is ontstaan en hoe de uitvoering in de praktijk op de werkvloer is georganiseerd.

Ik ben gepassioneerd over de dingen die ik doe en neem daarbij graag het voortouw. Mensen verbinden en zaken op de juiste wijze organiseren en optimaliseren, dat vind ik leuk.

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer