Kitty van Vloten Martin

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Productie
  • Staff

-

 

Kitty van Vloten Martin

Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is mijn kracht. Optimalisatie en teamwork staan voor mij centraal. Vanuit een gedegen analyse, zoek ik verbeteringen, van quick-wins tot het kraken van de hardere noten. Voor de klant betekent dat bijvoorbeeld lager risico, vereenvoudigd P2P proces, zekerheid van toelevering, en uiteraard financieel voordeel.

Mijn passie voor bergsport bracht mij naar Schotland. Na 14 jaar en meer dan 150 toppen werd het tijd voor een terugkeer naar Nederland.

Gedurende 25 jaar heb ik in verschillende sectoren de pet van inkoop opgehad. Eerst in de fast-moving consumer goods (FMCG), daarna de maakindustrie, financiële dienstverlening, olie & gas en in de publieke sector. Zakelijke top-ervaringen heb ik opgedaan bij zowel MKB bedrijven als multinationals en een gemeente – door deze brede achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de organisatie van de klant en kunnen we snel schakelen.

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer