Over Kitty

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Staff
  • Productie
  • Marketing
  • ICT
  • Facilities
"Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is onze kracht"

-Kitty van Vloten Martin

Kitty van Vloten Martin

Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is mijn kracht. Optimalisatie en teamwork staan voor mij centraal. Vanuit een gedegen analyse, zoek ik verbeteringen, van quick-wins tot het kraken van de hardere noten. Voor de klant betekent dat bijvoorbeeld lager risico, vereenvoudigd P2P proces, zekerheid van toelevering, en uiteraard financieel voordeel.

Mijn passie voor bergsport bracht mij naar Schotland. Na 14 jaar en meer dan 150 toppen werd het tijd voor een terugkeer naar Nederland.

Gedurende 25 jaar heb ik in verschillende sectoren de pet van inkoop opgehad. Eerst in de fast-moving consumer goods (FMCG), daarna de maakindustrie, financiële dienstverlening, olie & gas en in de publieke sector. Zakelijke top-ervaringen heb ik opgedaan bij zowel MKB bedrijven als multinationals en een gemeente – door deze brede achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de organisatie van de klant en kunnen we snel schakelen.

Cases van Kitty

"Ik had er weinig ervaring mee en zelf zou ik dit nooit zijn begonnen en zeker niet zo grondig als dat het nu is gelopen."

Specialist in eiersorteermachines Moba, realiseerde een substantiële besparing. In een markt met een relatief klein aantal spelers, is innovatie de drijvende kracht om voorsprong te behouden op concurrenten. In dat ‘spel’ is het managen van octrooien cruciaal. Tegelijkertijd gaan er veel kosten in om die niet altijd nodig blijken te zijn.

Read more - testimonials Lees meer
"Hoe organiseer je 100% compliant ook op een kostenefficiënte manier?"

Kitty hielp DynaGroup bij nieuwe contracten voor BHV-trainingen en keuringen: meer inzicht, meer grip en lagere kosten. Zeker bij meer vestigingen en een groot aantal medewerkers, zoals bij Dynagroup, is het ‘serious business’.

Read more - testimonials Lees meer
"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer