Over Anne

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Facilitair
  • Staff
  • Marketing
  • Productie
  • Logistiek
  • ICT
“We werken hier in vrijheid en vertrouwen. Dat voelen onze opdrachtgevers ook.”

-Anne IJkema

Anne IJkema

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven in de foodservice- & gastvrijheidsindustrie zoals De Bijenkorf, Compass Group, Accor Hotels en inkoopbureau Real Result, was ik toe aan verandering.

Ik wilde graag met mijn inkoopexpertise het verschil kunnen maken voor meerdere klanten, vandaar dat ik bij Procurement Services terecht ben gekomen, een inkoopbureau die in de volle breedte op het gebied van indirecte kosten opereert. Ik vind het een leuke uitdaging om voor ieder bedrijf een duurzaam resultaat uit hun inkoop te halen, waarbij er veel aandacht is voor de juiste prijs met de juiste service en kwaliteit.

Samen met de klant zoeken naar een oplossing die aansluit bij de behoeften van het bedrijf, maar ook kijken naar de optimalisatie van de interne organisatie om inkoop naar een hoger plan te tillen vind ik een leuke uitdaging. Gastvrijheid zit in mijn bloed en dat komt uitstekend van pas in het samenwerken met diverse stakeholders bij de klant!

Cases van Anne

"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Afgelopen jaar hebben we grote indexeringen gezien. Veel markten hebben de piek bereikt en prijzen dalen. Kunnen we niet zaken terugdraaien? Of het anders inrichten?

Read more - testimonials Lees meer
"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer