Over Maikel

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Productie
  • Facilities
"Het menselijke gezicht van Procurement Services is gewoon heel sterk."

-Maikel Vossen

Maikel Vossen

Wat mij drijft is verbeteringsmogelijkheden identificeren en deze samen met de klant doorvoeren. Mijn achtergrond ligt in supply chain management gecombineerd met een ruime inkoopervaring binnen uiteenlopende organisaties.

In de laatste jaren heb ik mij toegelegd op de inkoop van externe arbeidscapaciteit bij KPN, in de breedste zin van het woord. Ik heb ervaren dat er altijd ruimte voor verbetering is. Of het nu gaat om de kwaliteit van de dienstverlening, een procesverbetering, meer flexibiliteit voor de organisatie of structurele kostenverlaging.

Wanneer we samen de juiste leverancier selecteren, dan levert een transparante manier van samenwerken in de jaren daarna uiteindelijk de beste resultaten op. Voor zowel klant als leverancier!

 

Cases van Maikel

"Wat doen we nu precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Staan uw verzekeringen nog steeds op de automatische piloot?"

Verzekeren. Geen sexy thema. En bij grotere internationale organisaties vaak ook complex. Een lastig onderwerp dus. Want wie niet tijdig acteert roept indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Dit herkennen veel bedrijven: een brief of mail van een leverancier met de aankondiging van een prijsstijging. Ging het in het verleden om een paar procent, gaat het nu vaak om aanzienlijke bedragen. Maar zijn al die indexeringen wel realistisch? Want wie niet tijdig acteert indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer