Over Debora

Procurement Project Manager

NPR Expertises

  • Staff
  • Logistiek
  • Facilitair
  • ICT
“Bij inkoop moet je goed luisteren, transparant zijn en streven naar voordelen voor alle partijen”

-Debora Camargo

Debora Camargo

Ik ben een gepassioneerde Sr. Procurement Professional met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in indirecte inkoop en supply chain.

Ik werkte bij verschillende internationale organisaties zoals Cisco Systems, Ricoh en Cargill. Ik ben een mensgerichte professional die bekend staat om haar communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden, heb ruime ervaring met relatiebeheer en weet duidelijke prioriteiten te stellen aan een veelvoud van taken en wensen in veranderende omstandigheden.

Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik anderen inspireer, motiveer en betrek bij verandering. Het afstemmen van een mix van visies en belangen tot haalbare actieplannen is voor mij dan ook de ultieme uitdaging!

Cases van Debora

"Wat doen we nou precies, welke smaken heb je en wat levert dat op?"

Als externe inkoopprofessional kijk je in heel wat keukens. Allemaal met hun eigen inrichting en recepturen. Ons vak staat nog niet altijd goed op de kaart en daar krijgen we regelmatig vragen hierover. Tijd om de 5 meest gestelde vragen eens te delen.

Read more - testimonials Lees meer
"Stop indexeringen. Start met cost avoidance!"

Dit herkennen veel bedrijven: een brief of mail van een leverancier met de aankondiging van een prijsstijging. Ging het in het verleden om een paar procent, gaat het nu vaak om aanzienlijke bedragen. Maar zijn al die indexeringen wel realistisch? Want wie niet tijdig acteert indexeringen, inflatiecorrecties en andere prijsverhogingen zelf over zich af.

Read more - testimonials Lees meer
"Bundelen van (inkoop)krachten"

Per 1 mei 2024 is Procurement Services onderdeel van AB&C Groep. Ditzelfde geldt voor branchegenoot Kloepfel Benelux. Zakelijk dienstverlener AB&C Groep verstevigt hiermee de dienstverlening in het inkoopdomein.

Read more - testimonials Lees meer