MEET OUR TEAM: Shirley Reiff

Het is hier echt een bundel van energie

 

Wie is Shirley Reiff?
De van origine Utrechtse Shirley is inmiddels thuis in alle windstreken. Haar levenspad loopt van Lopik naar Almere, van Elburg naar Heerde en van Oldebroek naar Tolkamer. Daar heeft ze haar plek helemaal gevonden. Want de mogelijkheden voor haar zo geliefde buitenleven zijn er eindeloos. En voor wie het niet weet: bij Tolkamer stroomt de Rijn ons land binnen. Dat is bepaald geen stil water, zoals je Shirley misschien juist wél zou kunnen typeren. Maar bij stille wateren horen diepe…. precies!

 

Ondersteunende rol
Stil water of niet, dat wil niet zeggen dat Shirley niets te zeggen heeft. Integendeel! Ze weet heel goed wat ze wil en wat ze kan: “Ik hoef gewoon niet zo nodig op de voorgrond te staan, ik werk graag in dienst van anderen, daarom past deze rol zo goed bij mij. Daarin kom ik gewoon het beste tot mijn recht”. Ze ondersteunt het team van projectmanagers in de volle breedte met spendanalyses, contractbeheer en CRM. Bovendien heeft ze ook nog alle facilitaire zaken in haar portefeuille voor zowel Procurement Services als een aantal zusterbedrijven op het kantoor in Houten.

 

Professioneel profiel
Opgegroeid in de jaren 70 en 80 deed ze onder andere de Middenstandsschool, de Groothandelopleiding, behaalde nog haar propedeuse Internationale Marketing en deed diverse andere opleidingen en cursussen. Shirley begint over haar carrièrepad: “Ik ben begonnen in de sales van de toenmalige franchisegever van de Hubo, Praxis en Formido en stapte later over naar het interne reclamebureau.” Er volgden nog diverse banen waarbij ‘regelen en doen’ twee kernwoorden zijn. Een aanpakker dus. Shirley: “Ik sta niet graag op de voorgrond en werk graag achter de schermen, in dienst van. Daar voel ik me prettig bij. Verder doe ik wat ik beloof. Afspraak is afspraak. Ik hou ervan als het werk goed verzorgd is en de details kloppen.”

 

Hoe kwam je terecht bij Procurement Services?
De afstand van Shirleys vorige job naar Procurement Services was letterlijk en figuurlijk niet groot. Als Grafisch Project Manager werkte ze al ruim 5 jaar bij zusterbedrijf EMP Grafimedia in hetzelfde pand. Daarvoor werkte ze onder andere nog bij Kobalt (groot mediabureau) in een trafficfunctie en bij het grafische bedrijf Bergslot, eveneens in een traffic-/buitendienstfunctie. “Eigenlijk heb ik best veel gezien en meegemaakt; gewerkt bij grotere bedrijven en opdrachtgevers, als dienstverlener en bij een productiebedrijf.” Omdat ze al in hetzelfde pand werkte waren bedrijf en de collega’s bij Procurement Services geen onbekenden: “Het was eigenlijk een heel natuurlijke overstap, en inmiddels werk ik per 1 oktober alweer drie jaar bij deze fijne club.”

 

Meeste energie van…
“Het buitenleven!”, roept ze zonder aarzeling. “Ik heb twee honden. Podenco’s. Dat zijn Spaanse windhonden. Die moeten elke dag veel kilometers maken, dus loop ik elke ochtend ongeveer 1,5 uur. Dat betekent vroeg uit de veren! Ook ben ik regelmatig in de Ardennen te vinden en rijd ik graag een beetje offroad met mijn Landrover Discovery 2. Heerlijk! Daarnaast houd ik heel erg van reizen. Ik zou nog heel graag naar Patagonië (Zuiden van Chili/Argentinië) willen. En Australië. Daar ben ik al drie keer geweest maar zou er zo weer terug willen. Ik voelde me er direct thuis. De weidsheid van de natuur vind ik prachtig.” Shirley werkt fulltime en heeft alle uren goed gevuld. Maar ze weet ook nog tijd vrij te maken voor een sociaal leven. “Ik zorg ook graag voor mijn 89-jarige moeder. Ik vind het heel belangrijk om er ook voor haar te zijn. Dat zorgzame zit gewoon in me.”

 

Over Procurement Services
“Ik vind het echt een bundel energie. Iedereen heeft een positieve en fijne bijdrage, zowel zakelijk als privé. We hebben allemaal ook een soort van hetzelfde DNA. En dat merk ik al als je het pand binnenstapt. Er hangt altijd een heel fijne sfeer. Natuurlijk gaat niet altijd alles goed maar het is gewoon een heel prettige en dynamische omgeving om in te werken.”

Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen in de NPR inkoop markt.