Groepsfoto Procurement Services

Uit het juiste hout gesneden.

Uit het juiste hout gesneden.

Maak kennis met onze professionals

 

Bij Procurement Services werken ondernemende professionals met ruime ervaring in het inkoopvak. Maar ze zijn vooral empathisch, pragmatisch, open en gedreven. Kernwaarden waar elke collega voor staat. Mensen met gevoel voor verhoudingen die begrijpen dat besparen nooit ten koste mag gaan van kwaliteit, service en de leveranciersrelatie.

 

André Seltenrijch
Als geboren en getogen Rotterdammer houd ik van aanpakken. Korte lijnen, directe statements en geen overtollige ballast aan presentaties. Samen met mensen uit alle lagen in de organisatie wil ik verbeteringen doorvoeren. En niet alleen op de prijs: een langdurige relatie tussen klant en leverancier moet het eindresultaat zijn. Mijn achtergrond ligt in de dynamische transportwereld en mijn collega’s weten dan ook alle vragen over dit onderwerp feilloos in mijn richting te sturen.

 

Anne IJkema

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan bij diverse bedrijven in de foodservice- & gastvrijheidsindustrie zoals De Bijenkorf, Compass Group, Accor Hotels en inkoopbureau Real Result, was ik toe aan verandering. Ik wilde graag met mijn inkoopexpertise het verschil kunnen maken voor meerdere klanten, vandaar dat ik bij Procurement Services terecht ben gekomen, een inkoopbureau die in de volle breedte op het gebied van indirecte kosten opereert. Ik vind het een leuke uitdaging om voor ieder bedrijf een duurzaam resultaat uit hun inkoop te halen, waarbij er veel aandacht is voor de juiste prijs met de juiste service en kwaliteit. Samen met de klant zoeken naar een oplossing die aansluit bij de behoeften van het bedrijf, maar ook kijken naar de optimalisatie van de interne organisatie om inkoop naar een hoger plan te tillen vind ik een leuke uitdaging. Gastvrijheid zit in mijn bloed en dat komt uitstekend van pas in het samenwerken met diverse stakeholders bij de klant!

 

Bjorn Leenders

Het mooiste aan het inkoop vak vind ik wanneer de klant tevreden is met het behaalde eindresultaat. Of dit nou kwalitatief betere producten of diensten zijn, een kostenbesparing is, contractmanagement of een efficiency slag op welk gebied dan ook, dát is waar ik – na 20 jaar inkoopervaring binnen diverse bedrijven en branches – nog altijd enthousiast van word! Ik help organisaties graag hun inkoop(afdeling) naar een hoger niveau te tillen en te professionaliseren, inkoopprocessen (P2P) te verbeteren en inkoopprojecten in multidisciplinaire teams uit te voeren.

 

Dana Verboom

Oplossingen zoeken voor problemen, meedenken in optimalisaties en hiermee samen tot een beter resultaat komen dan voordat we gestart zijn. Dat is mijn passie! Na ruim 12 jaar in het inkoop vak bij gevarieerde organisatie van Hotellerie, naar zakelijke dienstverlening, terug naar zorginstellingen en weer verder de industrie in, geeft het werk nog steeds dezelfde drive tot samenwerking met en kwaliteit geven aan mijn klanten. De focus op niet alleen prijs, maar proces, efficiëntie en kwaliteit zorgt voor een langdurige oplossing waar u als klant nog jaren mee vooruit kan. Ik heb een achtergrond in facilitymanagement en heb hiermee een breed spectrum aan inkooponderwerpen mogen inkopen en beheren van operationeel tot strategisch. Op NPR gebied zijn er weinig onderwerpen waarmee u niet geholpen kan worden. Dat is het mooie aan dit vakgebied. Het brengt je overal en met iedereen in contact. Al deze ervaring gecombineerd met uw wensen, zal zeker leiden tot mooie successen!

 

Debora Camargo

Ik ben een gepassioneerde Sr. Procurement Professional met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in indirecte inkoop en supply chain. Ik werkte bij verschillende internationale organisaties zoals Cisco Systems, Ricoh en Cargill. Ik ben een mensgerichte professional die bekend staat om haar communicatieve en beïnvloedingsvaardigheden, heb ruime ervaring met relatiebeheer en weet duidelijke prioriteiten te stellen aan een veelvoud van taken en wensen in veranderende omstandigheden. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme zorgen ervoor dat ik anderen inspireer, motiveer en betrek bij verandering. Het afstemmen van een mix van visies en belangen tot haalbare actieplannen is voor mij dan ook de ultieme uitdaging!

 

Hans Hofkes

Inkopen, dat doe je altijd samen met mensen, daar vind ik mijn drive.

Vanuit mijn facilitaire achtergrond doe ik dit altijd servicegericht en met oog voor detail. De vertaalslag leggen tussen de organisatie behoefte en mogelijkheden bij de leverancier(s) is van belang voor de juiste match voor de interne gebruiker. Dit doe ik vanuit mijn inkoop DNA waarbij de focus altijd is gericht op kwaliteit, service, risico en natuurlijk kosten.

Na 15 jaar inkoop ervaring in zowel de private als publieke sector weet ik bij organisaties de costdrivers te vinden. Ik  wil weten waar het over gaat, hoe de behoefte is ontstaan en hoe de uitvoering in de praktijk is georganiseerd.

Ik ben gepassioneerd over de dingen die ik doe en neem daarbij graag het voortouw. Mensen verbinden en zaken op de juiste wijze organiseren en optimaliseren, daar kom ik mijn bed voor uit.

 

Jeroen Ribberink

Als nuchtere gedreven Drent ben ik voor de klant altijd op zoek naar best value oplossingen.  Een goede samenwerking is voor mij daarbij de sleutel. Door de juiste kennis binnen het inkoopteam te combineren met een goede analyse op de huidige situatie, komen wij samen tot mooie resultaten. Meestal met verbeterde kwaliteit, vermindering van risico’s, hogere efficiency en uiteraard een financiële besparing. Mijn ervaring met NPR/secundaire Inkoop heb ik voornamelijk opgedaan bij de internationale investeringsmaatschappij CRH plc., waar ik ruim 7 jaar werkzaam ben geweest.

 

Jurrian Blom

Inkoop is mijn vak; dat doe ik al meer dan 25 jaar met erg veel drive! Als Manager Inkoop deed ik ervaring op bij onder meer Arbo Unie, Roto Smeets De Boer, EMI en Zwolsche Algemeene. Verschillende bedrijven met specifieke inkoopbehoeften. Een inkooptraject doe je samen, met de klant en met een team. Het doel: een passende leverancier kiezen tegen de juiste condities. Pas als dat rond en goed geïmplementeerd is, ben ik tevreden. Daarnaast zorg ik bij Procurement Services dat de raamcontracten met de leveranciers op orde zijn.

 

Kitty van Vloten Martin

Inspelen op omgevingsveranderingen en die omzetten in inkoop-resultaat, dat is mijn kracht. Optimalisatie en teamwork staan voor mij centraal. Vanuit een gedegen analyse, zoek ik verbeteringen, van quick-wins tot het kraken van de hardere noten. Voor de klant betekent dat bijvoorbeeld lager risico, vereenvoudigd P2P proces, zekerheid van toelevering, en uiteraard financieel voordeel.

Mijn passie voor bergsport bracht mij naar Schotland. Na 14 jaar en meer dan 150 toppen werd het tijd voor een terugkeer naar Nederland.

Gedurende 25 jaar heb ik in verschillende sectoren de pet van inkoop opgehad. Eerst in de fast-moving consumer goods (FMCG), daarna de maakindustrie, financiële dienstverlening, olie & gas en in de publieke sector. Zakelijke top-ervaringen heb ik opgedaan bij zowel MKB bedrijven als multinationals en een gemeente – door deze brede achtergrond kan ik me goed verplaatsen in de organisatie van de klant en kunnen we snel schakelen.

 

Maikel Vossen

Wat mij drijft is verbeteringsmogelijkheden identificeren en deze samen met de klant doorvoeren. Mijn achtergrond ligt in supply chain management gecombineerd met een ruime inkoopervaring binnen uiteenlopende organisaties. In de laatste jaren heb ik mij toegelegd op de inkoop van externe arbeidscapaciteit bij KPN, in de breedste zin van het woord. Ik heb ervaren dat er altijd ruimte voor verbetering is. Of het nu gaat om de kwaliteit van de dienstverlening, een procesverbetering, meer flexibiliteit voor de organisatie of structurele kostenverlaging. Wanneer we samen de juiste leverancier selecteren, dan levert een transparante manier van samenwerken in de jaren daarna uiteindelijk de beste resultaten op. Voor zowel klant als leverancier!

 

 

Marco van Rooy

Inkoop is kwaliteit verhogen, processen vereenvoudigen of kosten verlagen en vaak alle drie tegelijk! Ik ben er ingerold na 5 jaar AEX en verschillende functies in ICT- en projectmanagement bij NDC|VBK bekleed te hebben. Vanwege m’n achtergrond word ik vaak ingeschakeld voor ICT trajecten, maar juist de verscheidenheid aan onderwerpen en klanten maakt het werk voor mij leuk. Ik probeer altijd in een informele setting met een pragmatische aanpak naar de beste oplossing toe te werken. Als dat dan tot een mooi resultaat heeft geleid, heb ik weer een goede dag!

 

Martijn Heijmans

Wat vooral mooi is aan ons vak is het helpen structuren en grip krijgen op een veelheid van NPR inkooponderwerpen. Daarbij hoort het ter discussie stellen van bestaande werkwijzen en je steeds weer verplaatsen in verschillende inkoopmarkten en bijbehorende business modellen. Naast besparingen leidt dit vaak tot procesverbeteringen en verrassende inzichten. Daarnaast werk ik graag samen in inkoopteams met de klant waardoor je na verloop van tijd onderdeel kan worden van de organisatie. Ik ben vooral tevreden als de klant een tot twee jaar na implementatie van het inkooptraject nog steeds content is met de ingezette verandering.

 

Martijn Heitbrink

Ik ben een resultaatgerichte, zeer ervaren (>20 jaar) en professionele expert op het gebied van Non Product Related inkoop. Als Procurement Project Manager werk ik tegelijkertijd voor en met verschillende klanten aan de sourcing en onderhandeling van complexe diensten en producten binnen de kennisgebieden IT, Manufacturing, HRM & Finance, Logistics, Facility Management & Marketing. Daarnaast kom ik graag mijn bed uit voor Capex inkoopprojecten.

 

Michel Jonkers

Inkoop is mijn passie! Het continu zoeken naar toegevoegde waarde om direct het bedrijfsresultaat te verbeteren is  wat mij drijft. Met meer dan 15 jaar internationale inkoopervaring heb ik  met veel drive en plezier in de sectoren Horeca & Facilitaire dienstverlening gewerkt. Bij bedrijven als Compass Group, Starbucks en Autogrill/HMSHost, waar de tevredenheid van de gast (klant) hoog in het vaandel staat. Als wij gezamenlijk de juiste leverancier met de best passende voorwaarden selecteren, dan zal inkoop voor u geen zorg meer zijn.

 

Ruud van Bree

Vanuit inkoop ben ik vaak de intermediair tussen de klantorganisaties en de leveranciers. Het zorgdragen voor een goede aansluiting van de behoeften van mijn klant aan de juiste kennis, ervaring en de beste leverancier is een hele mooie uitdaging. Bij Procurement Services is dat de dagelijkse gang van zaken. En dat bij zeer diverse klanten in uiteenlopende branches. Adviseren en meedenken, over de gehele keten, de lange termijn en alle facetten van de klant in ogenschouw nemend, resulterend in het optimale resultaat. Dat is mijn drive. Mijn ruim 20 jaar ervaring in inkoop en logistiek en een passie voor het inkoopvak, zet ik daar graag bij in.

 

 

Shirley Reiff

Aan het typen…

Vacature: Project Manager
In deze uitdagende job heb je veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Inclusief je eigen klantenportefeuille die je zelf onderhoudt en waar mogelijk uitbreidt. Procurement Services werkt voor veel verschillende bedrijven in allerlei branches. Veel dynamiek en variatie gegarandeerd! Wil je meer weten over deze veelzijdige functie bij één van de weinige echt gespecialiseerde Non Product Related (NPR) inkoopbedrijven van Nederland!Lees hier meer >