OOGZIEKENHUIS ROTTERDAM

“De brede vakkennis van inkoop ontbrak nog bij het Oogziekenhuis in Rotterdam. Zo kwam Procurement Services eind 2016 in beeld. Zij zijn begonnen met het inkopen van linnen, daarna schoonmaak en overige facilitaire zaken. Vanaf 2018 kwam daar ondersteuning van de primaire inkoop bij en vanaf begin 2019 ook de inkoopcoördinatie van de ICT-projecten. Eén dag per week werkt er een projectmanager van Procurement Services in Het Oogziekenhuis.

 

 Door de samenwerking met Procurement Services is de relatie met toeleveranciers zakelijker geworden. Dat we nu veel professioneler omgaan met onze leveranciers is echt een verdienste van hen.

 

De innovatie blijft op deze manier bij de oogarts en de tactisch/strategische inkoop loopt nu via de afdeling. En dat werkt heel goed. Zo zijn we in staat om op hoog tempo innovaties naar binnen te halen en tegelijkertijd te opereren binnen de budgettaire kaders.”

 

Meer weten over deze samenwerking en aanpak? Lees dan dit artikel.

 

ELS STEIJGER, MANAGER MARKETING, COMMUNICATIE, CONTRACTMANAGEMENT EN ZORGBEKOSTIGING EN MARCELLA NEDERLOF, ADVISEUR CONTRACTMANAGEMENT EN INKOOP BIJ OOGZIEKENHUIS ROTTERDAM. 

www.oogziekenhuis.nl

 

Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen in de NPR inkoop markt.