CBRE ADVISORY

“Vastgoed, salarissen en auto’s zijn voor de meeste organisaties in de zakelijke dienstverlening de belangrijkste kostenposten. Ook voor ons. We wilden van traditionele lease naar een duurzamer mobiliteitsbeleid tegen lagere kosten. Het is een veel ingewikkeldere wereld dan dat je van tevoren bewust bent. Daarom was ik heel blij met de hulp van Procurement Services.

 

De jarenlange ervaring van Procurement Services op dit gebied heeft ons veel inzicht gegeven. Je hoeft niet altijd de hoofdprijs te betalen voor iets goeds. Hoge bijtelling voor een auto die stilstaat is zonde van het geld en een duurzamer wagenpark draagt bij aan de doelstellingen van de organisatie. Samen met Procurement Services hebben we het beslismodel heel zorgvuldig uitgedacht en elk cijfer was specifiek onderbouwd. Procurement Services heeft vervolgens de RFP uitgezet inclusief alle benodigde details. Dat is natuurlijk hun expertise.

 

We hebben met dit traject een enorme slag gemaakt naar een duurzamer mobiliteitsbeleid, daarnaast realiseren we ook een structurele besparing op de lange termijn. En dat in ongeveer 3 maanden! Ik ben heel erg blij hoe de samenwerking met Procurement Services is gelopen!”

 

Meer lezen over deze samenwerking? Lees dan dit artikel.

 

ELISE VAN DER KALLEN, SENIOR CORPORATE RECRUITER, CBRE ADVISORY

www.cbre.nl

Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen in de NPR inkoop markt.