Grondig inkoopproces zorgt voor optimale match tussen opdrachtgever Lely en Quyntess

Recent heeft onze opdrachtgever Lely, bekend van de innovatieve oplossingen in de agrisector, besloten om voor de digital supply chain te gaan samenwerken met Quyntess.

 

Quyntess is onder begeleiding van Procurement Services geselecteerd door Lely voor het beter digitaal stroomlijnen van de samenwerking met diverse leveranciers. Met een modulaire en schaalbare oplossing is Lely nu in staat om de inkoop- en supply chain-processen te digitaliseren met honderden zakenpartners over de hele wereld.  Dit maakt de samenwerking flexibeler en de gegevensuitwisseling aanzienlijk beter. Zo werkt Lely aan nog hogere betrouwbaarheid van de supply chain en de operationele prestaties.

 

Zorgvuldig sturen op duurzame relaties

Beide bedrijven streven naar een langetermijnsamenwerking en dat is ook precies wat Procurement Services altijd nastreeft. Door een grondig inkoopproces is de kans op een langdurige samenwerking tenslotte veel groter. Voor meer grip op de inkoopprocessen werken Lely en Procurement Services nauw samen in inkoopteams. Met een focus op scherpe en eerlijke deals om langdurige relaties met leveranciers tot stand te brengen.

 

Over Lely

Lely, opgericht in 1948, richt al zijn inspanningen op het creëren van een duurzame, winstgevende en positieve toekomst in de landbouw. Het bedrijf ontwikkelt hoogwaardige robotica en datasystemen die het dierenwelzijn, de flexibiliteit en de productie op het melkveebedrijf verhogen. Al meer dan 25 jaar is Lely toonaangevend in de verkoop en service van geautomatiseerde melksystemen aan opeenvolgende generaties melkveehouders over de hele wereld. Lely inspireert haar medewerkers dagelijks om innovatieve oplossingen aan te bieden en een betrouwbare partner te zijn voor advies en ondersteuning op de lange termijn. Met haar hoofdkantoor in Nederland en een wereldwijd netwerk van toegewijde Lely Center-locaties voor op maat gemaakte verkoop en ondersteuning, is de Lely Group actief in meer dan 40 landen en biedt zij werk aan ongeveer 1.500 mensen.

 

Blijf op de hoogte van de laatste trends & ontwikkelingen in de NPR inkoop markt.